Reaching High

A hero is someone who has given his or her life to something bigger than oneself.

Joseph Campbell

Hero’s Journey

Worden leiders geboren of gemaakt? Elke succesvolle leider heeft wel een diepe ervaring doorgemaakt die zijn kijk op het leven voorgoed heeft veranderd. Een onbekende situatie met grote impact, buiten de comfort zone van het reguliere leven. De urgentie van de gebeurtenis én het handelen hebben hem getransformeerd tot een leider die verantwoordelijkheid neemt voor zichzelf en zijn omgeving.

De leider die heeft gezien wat zijn werkelijke potentieel is, kan niet meer terug naar het oude leven. Hij heeft zijn kracht ervaren, nieuwe inzichten gekregen en geleerd dat er altijd mogelijkheden zijn waarbij anderen kunnen en willen helpen. Dat hij tegenslagen kan overwinnen als hij er maar voor gaat en dicht bij zichzelf blijft. Een leider voelt zich niet machteloos maar durft met vertrouwen te werken aan een nieuwe toekomst.

Commit to the Summit

Leuk om te weten waar jouw verborgen talenten zitten en wat je allergieën en valkuilen zijn. Echt ontwikkelen doe je pas als je onder druk gaat samenwerken met anderen met die ook weer hun eigen persoonlijkheden hebben.

Gedrag laat zich niet zo maar aanpassen. Het is het resultaat van wie je bent en hoe je hebt gereageerd op gebeurtenissen. Nieuw gedrag voelt in eerste instantie onveilig maar als je het niet probeert, kom je nooit verder.

Wij begeleiden je op je persoonlijke reis én in je positie binnen de tribe bij het realiseren van je ‘Big and Gairy Audacious Goal’. Zodat je leert het maximale uit jezelf te halen.

Theoretische kennis biedt een framework waarmee je je vakmatig kunt ontwikkelen. Inspirerende sprekers en best practices raken -als het goed is- je hart. Leiderschapsvaardigheden vragen nog meer. Die doe je op door te handelen met hoofd, hart én handen (en te ervaren wat er dan gebeurt).

Wij nemen een week om je een zekere theoretische basis aan te reiken, je unieke talenten te ontwikkelen en een ’tribe’ van 6-8 mensen te leren kennen om te oefenen in een veilige omgeving buiten je eigen organisatie.

Want oefening baart kunst en dat geldt zeker voor leiderschapsvaardigheden.

Theorie leuk, oefeningen prima, maar wat gaan we nu echt doen?

Elke tribe krijgt van ons een ‘Big and Hairy Audacious Goal’. Een challenge gesteund door jouw organisatie en met grote relevantie voor de Global Sustainability Goals. Een concrete opdracht die in een ‘pressure cooker’ van drie maanden moet worden opgelost, naast je gewone werk. Welke rol pak jij op en hoe ontwikkel jij jezelf binnen je tribe bij het realiseren van jullie opdracht?

Het doel en de uitdagende reis samen met je tribe zijn even belangrijk. Laat maar zien wat jullie kunnen; leer én doe iets goeds voor de wereld.

Adres

Westerwerf 7c
1911 JA Uitgeest
+31(0)65 33 55 180
contact@bravenewleaders.nl

Partners