Leaders Quest

Opportunities to find deeper powers within ourselves come when life becomes most challenging.

Joseph Campbell

Hands-on

Als ‘future leader’ wil jij je niet laten leiden door allerlei beperkingen en ‘redenen waarom iets niet kan’. Die zijn altijd wel voor handen in een complexe omgeving als de jouwe. Je wilt je juist sterk maken voor ‘hoe het wel kan’.

Vanuit dit perspectief bieden wij je een uitdagend traject met impact op persoonlijke (leiderschaps)ontwikkeling én waarde creatie met een hoger doel. Daarbij gaat niet om wat je hebt geleerd (kennis van zaken wordt verondersteld), noch om wat je kunt (vaardigheden) maar vooral om wat je doet (handelen) in teamverband en waarom (purpose). Want leiderschap kun je alleen leren in de praktijk.

Wij spreken je aan op je unieke individuele talenten waarmee je met je team een positieve bijdrage levert aan het oplossen van concrete complexe uitdagingen buiten je eigen organisatie. Actief, praktijkgericht en hands-on; ervaringen verzamelen waar je de rest van je leven mee verder kunt.

Unleash your potential

Je bent een goed opgeleide professional met enige jaren ervaring. Je ‘toolbox’ met kennis en vaardigheden is goed gevuld. Het management heeft je een leidinggevende rol toebedeeld omdat je je werk bovengemiddeld uitvoert. Je bent een ‘future leader’; een manager met perspectief en ambities die verder reiken dan je huidige functie.
Je bent je bovendien bewust van de noodzaak tot verduurzaming én de weerbarstigheid van het systeem. Je voelt de urgentie. Je durft een echte leider te zijn die laat zien dat het beter kan. Wij vertrekken vanuit jouw unieke persoonlijkheid en dagen je uit om jouw unieke talenten te ontwikkelen zodat je de beste versie van jezelf kunt worden.

Leiderschap doe je niet alleen. Teams van 6-8 professionals die snel resultaat willen realiseren als een echte ’tribe’.
Welke rol past bij jou?
Als leider organiseer je je tribe zodanig dat iedereen trots kan zijn op het eindresultaat.
Je laat talenten binnen je team maximaal tot hun recht komen en denkt in oplossingen.
Je communiceert helder, zorgt voor gedeelde doelen en schept veilige randvoorwaarden voor je tribe.
De berg wordt samen bedwongen;
als een Sherpa ben je dienstbaar op de achtergrond.
Wij begeleiden je bij het ontwikkelen van je tribe-vaardigheden. De ervaringen die je opdoet, neem je mee naar je dagelijkse werk in je eigen team.

Je wilt zinvol werk doen, iets extra’s toevoegen en houdt van een uitdaging. Je gaat ‘aan’ als het doel onhaalbaar lijkt en wilt
per se het tegendeel bewijzen.
Elke tribe krijgt van ons een ‘Big and Hairy Audacious Goal’; een challenge met grote relevantie voor de Global Sustainability Goals. Een concrete opdracht die in een ‘pressure cooker’ van drie maanden moet worden opgelost. Zo kun je zo je talenten te ontwikkelen naast je gewone werk. Wij vragen veel van je maar het resultaat mag er zijn. Voor jou en je team, de organisatie waarin je werkt en het project waaraan je hebt gewerkt.
Wij coachen je maar je moet het zelf doen, met je tribe.
Laat maar zien wat je echt kunt!

Adres

Westerwerf 7c
1911 JA Uitgeest
+31(0)65 33 55 180
contact@bravenewleaders.nl

Partners