Corporate Challenge

If we want things to stay as they are, things will have to change.

Guiseppe Thomasi Di Lampedusa

Organisatie 2.0

Je bent verantwoordelijk voor een grote groep professionals. Daarbij wil je een aantrekkelijke werkgever zijn. Mensen maken het verschil. Goed HR-beleid gaat voor jou dan ook verder dan het aanstellen van mensen om een functie in te vullen. Je wilt hun talenten ontwikkelen zodat zij kunnen excelleren en de organisatie succesvol blijft.

Organisatie 2.0 gaat over het ontwikkelen van talent én over vernieuwing.
Ga met ons de uitdaging aan en laat je verrassen door het resultaat.

Accept the challenge

Managers excelleren door het goed organiseren van processen. Daarmee leveren zo een onmisbare bijdrage aan het succes van de onderneming.

Je realiseert je ook dat efficiëntie en complexiteit al snel ten koste gaan van de wendbaarheid van de organisatie. Er lijkt altijd wel een reden beschikbaar waarom vernieuwing niet mogelijk is.

Om daar doorheen te breken is leiderschap nodig. Leiders zien de huidige organisatie als een platform voor verdere ontwikkeling; van zichzelf, hun team, de organisatie, klanten en andere stakeholders.

Wij ontwikkelen leiderschapsvaardigheden waarmee deelnemers jouw organisatie meer agile maken.

Duurzaamheid is voor jou meer dan louter ‘green washen’. Je wilt echt dat je organisatie verantwoordelijkheid neemt voor haar activiteiten. Ook je klanten en andere stakeholders vragen dat, niet in de laatste plaats je eigen medewerkers. Maar het is complex omdat je ook je economische doelstellingen moet blijven halen.

Het is juist de complexiteit die het streven naar duurzaamheid zo geschikt maakt voor het ontwikkelen van leiderschap. Duurzaamheid vraagt een diepe intrinsieke motivatie om te zoeken naar oplossingen, ondanks de beperkingen. Hier onderscheidt zich de leider die wil laten zien hoe het beter kan.

Wij combineren jouw streven naar duurzaamheid met het opdoen van leiderschapsvaardigheden.

Het vinden van goede medewerkers is een uitdaging maar het behouden van ‘high potentials’ al helemaal. Ze menen (terecht) dat ze overal kunnen werken. Hoe kun je hen verbinden aan jouw organisatie?

Jonge professionals willen zinvol werk doen voor een organisatie waar ze trots op zijn. Ze zijn ongeduldig en willen snel resultaten zien van hun inspanningen. Hiërarchische structuren en formele functies zeggen hen weinig. Ze willen worden uitgedaagd zodat ze kunnen laten zien wat ze echt kunnen. En dan nog bij voorkeur op onderwerpen die dicht bij hen liggen.

Wij laten deelnemers werken aan ‘Big and Hairy Audacious Goals’, zinvolle projecten passend bij jouw organisatie.

Adres

Westerwerf 7c
1911 JA Uitgeest
+31(0)65 33 55 180
contact@bravenewleaders.nl

Partners